Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen.

  1. Новини
  2. Оновлення цифрового порталу клієнтів carLOG.
18.06.2019
Новини автосалону

Оновлення цифрового порталу клієнтів carLOG.

Власний кабінет клієнта carLOG - один з онлайн-функціоналів для клієнтів Volkswagen в рамках загальної концепція бренду Digital Retail.

carLOG Volkswagen

Портал carLOG (доступний за посиланням carlog.in.ua ) надає Вам можливість створити власний кабінет клієнта, що робить звязок із Вашим дилером, його продуктами та послугами дійсно зручним та сучасним.

Зареєестровані користувачі мають можливість:

  • зберегти власний автомобіль з пробігом - щоб записатися на сервіс до обраного дилера за кілька кліків. Навіть у неробочий час.
  • зберегти обрані автомобілі одразу з усіх доступних систем - Склад авто, Конфігуратор та платформа Das Weltauto. Ціни на автомобілі, їх доступність на складі оновлюються автоматично.

Крім того, інтерфейс carLOG завжди присутній на брендових сайтах, що дає клієнтам можливість стоврювати Списки обраних автомобілів. Так, автомобілі зі Складу наявних авто та автомобілі з Конфігуратора зберігаються в єдиному переліку, що надає клієнту можливість порівняти одразу кілька авто різних типів одночасно - вперше серед усіх марок в Україні.

Для клієнтів, хто бажає отримувати перелік нових пропозицій на складі нових авто, доступний сервіс Пошуковий агент - перелік нових надходжень автоматично прийдуть на емейл адресу клієнта. Все що потрібно - задати Пошуковому агенту параметри потреб (колір, модель, діапазон ціни, тощо). Також доступно і для Авто з пробігом на платформі Das Weltauto.

 

Реєстрація на порталі carLOG дуже проста - все, що треба, це використати свій емейл та створити пароль. Решта персональних даних кліієнт може вносити поступово за потреби. Перш за все, створіть аккаунт для себе, щоб з перших рук оцінити переваги цього рішення.

Функціонал порталу carLOG буде й надалі розширюватися, про що ми залюбки вас будемо інформувати.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.