Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen.

  1. Новини
  2. Новий Amarok: з Південної Африки у світ
08.12.2021
Світ Фольксваген

Новий Amarok: з Південної Африки у світ

“I’ll be back”: з 2022 року новий Amarok знову вражатиме завдяки численним інноваціям

Amarok 2022

Сфери використання пікапів досить різноманітні. Ці автомобілі можуть допомагати дістатися до піщаних кар’єрів та у найвіддаленіші куточки країни. Від їзди по відкритій місцевості, як-от будівельні майданчики, до складних маршрутів — основними характеристиками нового Amarok, без сумніву, є його багатофункціональність і позашляхові можливості.

Розроблений командами в Австралії та Європі пікап преміальної якості в майбутньому вироблятимуть у Південній Африці.

Image

Незалежно від того, де використовуються пікапи — у вони є життєво необхідними у певних регіонах, і без них виконання певних завдань було б неможливим. Якщо потрібно перевезти великий багаж, проїхати складними заміськими дорогами або бездоріжжям, кожен буде щасливий мати пікап, на який можна покластися. Наприклад, Amarok використовували організації зі збереження дикої природи в Південній Африці з 2011 року. Volkswagen Комерційні автомобілі є партнером Wilderness Foundation Africa (WFA) у їхній важливій роботі з захисту носорогів.

Абсолютно новий автомобіль з «яскраво вираженою ДНК Volkswagen»

Має гарний вигляд і здатен виконувати безліч функцій. Amarok отримав не лише абсолютно новий вигляд всередині та зовні, але й більш функціональне обладнання. У майбутньому він буде корисним не лише як робочий інструмент. «Amarok дозволяє зробити те, що в багатьох місцях на перший погляд здається неможливим. Він полегшує виконання завдань, допомагаючи людям у роботі та в повсякденному житті, — розповідає Ларс Краузе (Lars Krause), член ради директорів з продажу та маркетингу Volkswagen Комерційні автомобілі. — Це можливо завдяки тому, що Amarok пропонує рішення, які допомагають нашим клієнтам досягати їхніх цілей, особливо у важких умовах». Зараз у третьому поколінні новий автомобіль має набагато більше систем допомоги водію та знає, як вразити клієнтів, яким потрібно завжди залишатися на зв’язку. З 2022 року Amarok вирізнятиметься раніше не баченими в цьому сегменті інноваціями. І, звісно, його не злякає жодна важка дорога.

Новий Amarok вражає своїми привабливими лініями й загальним зовнішнім виглядом. «Виразна передня частина й дизайн екстер’єру роблять новий Amarok добре впізнаваним і підкреслюють його прагнення стати лідером, — Альберт Джоанн Кірзінгер (Albert-Johann Kirzinger), керівник відділу дизайну Volkswagen Комерційні автомобілі. — Ми відтворили силу й міць нового Amarok у виразній зовнішній оболонці — з добре впізнаваною ДНК Volkswagen в екстер’єрі та інтер’єрі». Цей дизайн свідчить про впевненість моделі, яка візуально вражає масивною передньою частиною.

Серійне виробництво Amarok від Volkswagen Комерційні автомобілі було запущено 2010 року. Пікап преміум якості виробляли одночасно у Ганновері і Аргентині, але надалі виробництво здійснюватимуть у Пачеко в Аргентині. Найновішу версію також створюватимуть у південноафриканському місті Сільвертон. За останні десять років у всьому світі було продано більше як 800 000 автомобілів. Вони допомагали водіям на багатьох континентах долати труднощі, які виникали на їхньому шляху.

У південній півкулі цей автомобіль — єдиний на сьогодні оснащений V-подібними 6-циліндровими дизельними двигунами, який є найпотужнішим у сегменті «В», — досі не втрачає популярності.

Початок виробництва Нового Amarok

Початок виробництва нового, третього покоління Amarok від  Volkswagen Комерційні автомобілі заплановано на 2022 рік. У Європі новий Amarok можна буде замовити, починаючи з кінця 2022 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.