Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen.

  1. Новини
  2. Історичний автомобільний пробіг на честь 70- річчя моделі Transporter
11.08.2020
Подія

Історичний автомобільний пробіг на честь 70- річчя моделі Transporter

Терапія від пілотів МАУ на карантині

Т6 Multivan 2019

Пілоти авіакомпанії МАУ стомилися сидіти на карантині і вже 13-16 серпня небесні капітани вирвуться у незвичний автопробіг на честь 70 річчя моделі Transporter, що у 1950 році був відомий як Bulli від Volkswagen. Вони сформують колону історичних автомобілів з «кроком» 25 років - T2 1970 р., Т4 1995 р., та Т6 Multivan 2019 р. випуску та проїдуть трасою з міста Києва до міста Харкова і назад.  Захід пройде у партнерстві із брендом Volkswagen Комерційні автомобілі авто якого створені для справжніх поціновувачів пригод.

Акція насправді неординарна. По-перше, це соціальна місія - таким чином пілоти хочуть підняти «бойовий дух» льотного комплексу МАУ. А ще символічно відвідати домашній аеропорт «Бориспіль» та регіональні аеропорти України, за якими дуже скучили. Тим самим ніби натякнувши летовищам - дуже скоро пілоти МАУ повернуться до них на відновлених внутрішніх рейсах! 

Історичний автопробіг стартуватиме з неабияким розмахом 13 серпня в аеропорту «Бориспіль». Старт пробігу автоколона символічно розпочне споттингом на злітній смузі домашнього аеропорту. Перед стартом екіпажі пробігу проведуть розіграші подарунків та призів від партнерів заходу - авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» та бренду Volkswagen Комерційні автомобілі.  

«Наша мета - демонстрація позитиву та успішності транспортних брендів VW та МАУ в Україні. Модельний ряд автомобілів T-моделей Volkswagen, а також особливості використання ретро-автомобілів на довгих дистанціях привертає увагу аудиторії до даного проекту. Даним автопробігом ми також хочемо звернути увагу українців на внутрішній туризм для зменшення економічних та психологічних наслідків карантину», - пояснює Андрій Яхновець, керівник проекту, водій історичного автомобіля Т2, другий пілот Boeing 737-800 авіакомпанії МАУ. 

Пілоти МАУ з нетерпінням готуються до автопригоди, якою прагнуть підкреслити - будь-яким негодам у житті здатен завадити тільки невпинний рух уперед.​

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.