Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen.

  1. Новини
  2. «Атлант-М Дніпровська набережна» відкрила перший оновлений автоцентр Volkswagen в Києві.
19.12.2017
Подія

«Атлант-М Дніпровська набережна» відкрила перший оновлений автоцентр Volkswagen в Києві.

1 грудня 2017 року офіційний дилер Volkswagen в Києві компанія «Атлант-М Дніпровська набережна» запросила партнерів та клієнтів разом відсвяткувати відкриття свого оновленого автоцентру.

Атлант-М Днепровская набережная Официальний дилер Фольксваген

Згідно останніх стандартів бренду, всі автоцентри Volkswagen в Україні мають отримати однаковий за стилістикою фірмовий дизайн інтер’єрів та екстер’єрів. Тож «Атлант-М Дніпровська набережна» став першим дилером німецького бренду  в столичному регіоні, який в 2017 року  змінив дизайн свого автоцентру та презентував нову концепцію гостям заходу.

Генеральний директор «Атлант-М Дніпровська набережна» Петро Метельський:
«Остання концепція архітектури автоцентрів Volkswagen включає декілька важливих елементів, серед яких новий  асиметричний  вхідний портал з логотипом бренду, інтегрована в фасад будинку рама та портал або вивіска з назвою дилера. Ці нові елементи мають білий колір та вбудований світловий канал для сучасного і яскравого вигляду автоцентрів вдень та в нічний час. В інтер’єрі  оновлено модульний формат розміщення автомобілів, меблі та устаткування відділів продажу та сервісу.

Наш автоцентр є лідером з продажу автомобілів Volkswagen в Україні вже декілька років поспіль, тож ми прагнемо у всьому відповідати високим стандартам бренда, який з гордістю представляємо в нашій країні, першими впроваджуючи нові зміни та інновації у всіх напрямках своєї роботи задля комфорту та зручності обслуговування наших клієнтів».

Гостям заходу також було презентовано новий вектор digital – розвитку бренду в Україні в наступному році від представника імпортеру Volkswagen – компанії «Порше Україна» Сергія Носенко. Зокрема було зазначено, що в цьому та в 2018 році бренд повністю оновлює онлайн сервіси для своїх клієнтів та починає впровадження стретегії digital-retail в сфері продажу автомобілів.

Настрій вечора присутнім створила незвичайна тематика заходу в стилі digital, яку підтримали створені для гостей розважальні зони віртуальної реальності, цифрових емоцій, фуд-зона в стилі hi-tech та виступ єдиної в Україні оперної співачки, що грає на лазерній арфі. Крім того, гості мали змогу познайомитися з останньою новинкою Volkswagen та її флагманом – преміальним купе Arteon та записатися на тест-драйв моделі.

Більше фото за посилання у нашій онлайн галереї події.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.