Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen.

  1. Новини
  2. Аграрна конференція PRO100AGRO
10.12.2019
Світ Фольксваген

Аграрна конференція PRO100AGRO

3 грудня в Києві відбувалась визначна аграрна подія року – конференція PRO100AGRO, під час якої кращі фахівці галузі представили власний досвід та розказали про основні тренди сучасного агробізнесу.

1

Одним із спонсорів заходу виступив Volkswagen Комерційні автомобілі, на стенді якого було продемонстровано мінівен – Volkswagen Multivan.


Multivan шостого покоління - це універсальний мінівен бізнес-класу з салоном, що легко трансформується, потужними економічним двигуном, опціональним повним приводом, сучасними асистентами водія і новими інфомедіа-системами. Відзначимо: Multivan люблять не лише в «ділових кругах». Він відмінно підходить для ролі сімейного авто і прекрасно пристосовується до життя у великому місті.


Продавці-консультанти продемонстрували місткий салон авто з можливістю гнучкої організації простору та першокласним оздобленням. Багато з гостей відмитили особливості авто та розглядають Multivan як оптимальний партнеру для бізнесу на майбутній рік.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.